این روزها، کافی شاپ ها، از جمله ی مکانهای پرطرفدار هستند. امروزه هر گوشه و کنار شهر را که نگاه کنید کافه های مختلفی خود نمایی می کنند حالا کافهها مکانی کوچک و دوست داشتنی برای ما هستند که برای قرارهای دوستانه، عاشقانه و کاری، آن را انتخاب میکنیم. و سراغ کمتر کسی را می توان گرفت که حتی یک بار هم که شده به کافی شاپ نرفته باشد تعداد طرفداران کافهها بسیار زیاد است؛ به همین دلیل است که کافهها و کافی شاپها از جمله کسب و کارهای پرسود به حساب میآیند. اما هرچه این بازار رشد بیشتری داشته باشد، رقابت ها نیز افزایش پیدا می کند.
شاید شما هم تصمیم گرفته اید که کافه مخصوص خودتان را راه اندازی کنید و وارد این شغل شوید؛ این تصمیم درستی است که شما بخواهید صاحب یک کافی شاپ باشید ولی در این راه پر ریسک و خطرناک باید حواستان به نکات زیر باشد.
راه اندازی کافی شاپ مسیری است که فرد پیش از آغاز به کار باید آن را ترسیم کند و هدف را مشخص نماید تا در اواسط راه اندازی این کسب و کار از ادامه دادن سرباز نزند. برای موفقیت در این راه علاوه بر فکر به درآمد باید عشق نیز داشته باشید. اگر شخصی عاشق کافه و کافه داری نباشد پس از گذر زمانی کوتاه از آن خسته خواهد شد.اگر شما می خواهید برای تصیم گیری به جستجو بپردازید، شاید این مطلب بتواند با پیشنهاد ها و سرنخ های خود، که حاصل سالها کار افراد مختلف با انواع وسیعی از کافی شاپ ها است، تا حدی به شما کمک کند.
برای برخی راه اندازی کافی شاپ شغلی ایده آل و به ظاهر ساده ای برای شروع کسب و کار و امرار و معاش است اما در این میان هستند کسانی که پس از آغاز به کار با شکست مواجه شده و پس از مدتی کسب و کار خود را جمع کرده اند؛ طرح این کسب و کار، تفکر و تحقیقات کاری فراوانی می خواهد و به دلیل عدم آگاهی از سختی کافه داری بسیاری از افراد فکر می کنند که از پس آن بر خواهند آمد، به همین علت افراد در شروع کار رقیبان خود را نادیده گرفته و پیش از راه اندازی، مسیر مشخصی برای خود ترسیم نمی کنند.
در این نوشته، راهنمای کامل راه اندازی یک کافی شاپ را میخوانید که به شما کمک میکند بهتر بتوانید سرمایه خود را مدیریت کنید.